Склад препарату Пергадо:
Діюча речовина | 25 г/кг Мандіпропамід + 245 г/кг Оксихлориду міді |
Хімічна група | Манделаміди, н еорганічні сполуки |
Препаративна форма | Гранули, що диспергуються у воді |
Головні переваги препарату Пергадо:
- Утворює захисний «екран» під кутикулою ягоди й листка, забезпечуючи відмінний захист від хвороб;
- Ефективність не залежить від погодних умов;
- Попереджує зараження бактеріальними хворобами;
- Не впливає на ферментацію і смакові властивості вина;
- Має захисну, лікувальну й антиспорулянтну дію.
Культура | Спектр дії | Фаза внесення | Норма витрати, кг/га | Кратність обробок / Термін очікування |
Виноградники | Мілдью, антракноз | Обприскування в період вегетації | 4,0-5,0 кг | 3/30 |
Томат | Фітофтороз, альтернаріоз, профілактика бактеріальних інфекцій | Обприскування в період вегетації | 4,0-5,0 кг | 3/30 |
Цибуля | Пероноспороз | Обприскування в період вегетації | 4,0-5,0 кг | 3/14 |
Рекомендована норма витрати робочого розчину:
600–800 л/га для виноградників;
200–400 л/га для овочевих культур.
Склад препарату Пергадо:
Діюча речовина | 25 г/кг Мандіпропамід + 245 г/кг Оксихлориду міді |
Хімічна група | Манделаміди, н еорганічні сполуки |
Препаративна форма | Гранули, що диспергуються у воді |
Головні переваги препарату Пергадо:
- Утворює захисний «екран» під кутикулою ягоди й листка, забезпечуючи відмінний захист від хвороб;
- Ефективність не залежить від погодних умов;
- Попереджує зараження бактеріальними хворобами;
- Не впливає на ферментацію і смакові властивості вина;
- Має захисну, лікувальну й антиспорулянтну дію.
Культура | Спектр дії | Фаза внесення | Норма витрати, кг/га | Кратність обробок / Термін очікування |
Виноградники | Мілдью, антракноз | Обприскування в період вегетації | 4,0-5,0 кг | 3/30 |
Томат | Фітофтороз, альтернаріоз, профілактика бактеріальних інфекцій | Обприскування в період вегетації | 4,0-5,0 кг | 3/30 |
Цибуля | Пероноспороз | Обприскування в період вегетації | 4,0-5,0 кг | 3/14 |
Рекомендована норма витрати робочого розчину:
600–800 л/га для виноградників;
200–400 л/га для овочевих культур.